Dansk teltimport og Ren Fritid v. Ina & John Damgaard

 StandBy, når kun det bedste er godt nok         

 

Nyt produkt: Green Away

Aldrig mere grønne belægninger på forteltet

Nu kan grønne belægninger på ens fortelt fjernes fuldstændigt uden nogen form for fysisk arbejde. Belægninger forsvinder af sig selv blot ved at sprøjte et nyt teltplejeprodukt direkte på de misfarvede områder.


Det er Ren Fritid står bag Green Away. Ren Fritid er kendt for deres miljøvenlige rengørings- og plejemidler til campister. Og med Green Away løser Ren Fritid et stort problem for mange campister – nemlig grønne belægninger på teltdugen.


De grønne belægninger forsvinder af sig selv

En unik egenskab ved Green Away er, at det fjerner grønne belægninger helt af sig selv. Alt man skal gøre er, at sprøjte Green Away direkte på de grønne belægninger, hvorefter de forsvinder af sig selv i løbet af et par dage.


Green Away vil nok hurtigt blive populær især hos campister, der ligger fast med deres campingvogn og fortelt. Disse kender nemlig kun alt for godt til problemet med grønne belægninger på de sider af forteltet, der ligger i skygge.


Men med Green Away kan man altså nu fjerne grønne belægninger helt uden nogen form for hårdt fysisk arbejde med teltrens og børste. Man skal som nævnt blot sprøjte Green Away på de angrebne steder, og de grønne belægninger vil forsvinde af sig i løbet af et par dage.


Green Away ødelægger ikke teltets imprægnering, og teltdugen er derfor stadig helt vandtæt efter behandling med det nye produkt.


Godkendt, testet og patenteret

Ren Fritid har testet produktet gennem 12 måneder nu, og har løbende produktudviklet på Green Away. AltOmCamping.dk har også haft testet produktet, og betegner Green Away som ”et unikt produkt, der vil løse et stort problem for mange campister”.


Et utal af anvendelsesmuligheder

Og Green Away kan anvendes på mange andre steder end på fortelte, idet Green Away kan anvendes på alle overflader, der kan tåle vand. Dog må det ikke anvendes på mørnede overflader.


Dvs. at Green Away også kan anvendes til at fjerne grønne belægninger fra terrasser, fliser, træværk, både, campingvogne osv.


Green Away kommer klar til brug i en sprayflaske med 0,5 liter. Det kan købes i i campingbutikker over hele landet i starten af april, og den vejl. udsalgspris vil være 129,- kr.