StandBy, når kun det bedste er godt nok

Green Away skifter navn til: "Ren fritid Pist væk teltrens"       

 

Nyt produkt: Ren fritid Pist væk teltrens

Aldrig mere belægninger på forteltet.

 

Nu kan uønskede belægninger på ens fortelt fjernes fuldstændigt uden nogen form for fysisk arbejde. Belægninger forsvinder af sig selv blot ved at sprøjte et nyt teltplejeprodukt direkte på de misfarvede områder.


Det er Ren Fritid står bag "Pist væk teltrens". Ren Fritid er kendt for deres miljøvenlige rengørings- og plejemidler til campister. Og med "Pist væk teltrens"  løser Ren Fritid et stort problem for mange campister – nemlig belægninger på teltdugen.


De uønskede belægninger forsvinder af sig selv

En unik egenskab ved "Pist væk teltrens" er, at det fjerner belægninger helt af sig selv. Alt man skal gøre er, at sprøjte det direkte på de uønskede belægninger, hvorefter de forsvinder af sig selv i løbet af et par dage.


"Pist væk teltrens" vil nok hurtigt blive populær især hos campister, der ligger fast med deres campingvogn og fortelt. Disse kender nemlig kun alt for godt til problemet med irriterende belægninger på de sider af forteltet, der ligger i skygge.


Men med "Pist væk teltrens" kan man altså nu fjerne belægninger helt uden nogen form for hårdt fysisk arbejde med teltrens og børste. Man skal som nævnt blot sprøjte "Pist væk teltrens" på de angrebne steder, og de uønskede belægninger vil forsvinde af sig i løbet af et par dage.


"Pist væk teltrens" ødelægger ikke teltets imprægnering, og teltdugen er derfor stadig helt vandtæt efter behandling med det nye produkt.


Godkendt og testet

Ren Fritid har testet produktet gennem 12 måneder nu, og har løbende produktudviklet på "Pist væk teltrens" . AltOmCamping.dk har også haft testet produktet, og betegner "Pist væk teltrens" som ”et unikt produkt, der vil løse et stort problem for mange campister”.


Et utal af anvendelsesmuligheder

Og "Pist væk teltrens" kan anvendes på mange andre steder end på fortelte, idet "Pist væk teltrens" kan anvendes på alle overflader, der kan tåle vand. Dog må det ikke anvendes på mørnede overflader. "Pist væk teltrens" kan også anvendes til at fjerne belægninger fra terrasser, fliser, træværk, både, campingvogne osv.


Vedligeholdelse af imprægnering

Det kan i visse tilfælde være nødvendigt at imprægnere efter endt behandling, da alger fortærer imprægnering i syninger og på stof. 


"Pist væk teltrens" kommer klar til brug i en sprayflaske med 0,5 liter. Det kan købes i i campingbutikker over hele landet i, den vejl. udsalgspris vil være 129,- kr.


Efter behandling af de uønskede belægninger, kan der opstå sølvgrå belægninger, som nemt børstes væk med en stiv børste.