Ren Fritid – dit universelle rengøringsprodukt

alle produkterne fra Ren fritid er biologisk nedbrydelige​

Leder du efter teltrens eller andre produkter, der får dit campingudstyr til at skinne som nyt? Ren Fritid er Teltimports testvindende serie af miljørigtige, biologisk nedbrydelige rengøringsprodukter med mange anvendelsesmuligheder – efterspurgt af campister i hele Danmark, lige fra København til Aarhus og Odense, og resten af Norden.​

​Vask og Voks

1 liter superkoncentreret, vejledende udsalgspris kr. 149,95

Ren fritid vask og voks, dette prisbelønnende produkt, har gennem de sidste 20 år vundet et hav af test i Danmark og Sverige, det er klart det bedste produkt på markedet, til at fjerne sorte striber på campingvogn, autocamper, både, plastmøbler m.m. Ren fritid efterlader overfladen med et lag beskyttende voks, der gør det nærmere at vaske næste gang.

​​

Ren Fritid – Vask og Voks indeholder nu en hel liter og er et meget koncentreret vaskeprodukt udviklet til at fjerne sorte striber og uønskede belægninger på campingvogne, autocampere og både m.m. Ren Fritid har deltaget i test og hver gang vundet for sin evne til at fjerne de sorte striber, der plager alle campister.

Til en vask anvendes ca. en cm af flaskens indhold til ca. 5-7 liter lunkent vand. Ved særligt vanskelige tilfælde anvendes produktet koncentreret og kommes på med en svamp eller børste.

Ren Fritid vasker og vokser din campingvogn på en og samme tid – vognen skal kun afskylles og aftørres. Du kan også anvende Ren Fritid – Vask og Voks til alle hårde materialer som plastmøbler, glasfiber, plastrammer på vinduer og meget andet. Ren Fritid er derfor dit uundværlige campingtilbehør.

Køb Ren Fritid hos din lokale campingforhandler

Ren Fritid Klosetvæske Universal

2,5 liter, vejledende udsalgspris kr. 119,95

​Ren fritid klosetvæske universal, kan anvendes i alle toiletter til campingvogne autocamper, både m.m. produktet kan også anvendes i skyllevandet til klosettet, i afløb der lugter.

Kan kommes i en sprayflaske og sprøjtes i wc skålen , det fjerner lugt og beskytter plasten.

Ekstra velduftende sanitetsvæske til både kemiske toiletter, skyllevandstanke og afløb. Fjerner effektivt ubehagelig lugt, er bakteriedræbende og nedbryder affaldet. Kan anvendes som toiletvæske i alle kemiske toiletter i campingvogne, både, fritidshuse og busser m.m.

Produktet er udviklet til alle slags kemiske toiletter, i campingvogne, autocamper, både, skurvogne og festivaltoiletter. Produktet er udviklet til brug i skyllevandstanke og til at fjerne dårlig lugt og bakterier fra afløb i vaske m.m. Brug f.eks. 1-2 deciliter i afløbet i vasken på din campingvogn, så forsvinder alle de ildelugtende bakterier og renser også afløbstanken, hvis man har en sådan.

Brugsanvisning:

​1 til 2 deciliter til toiletopsamlingstanken. Ved temperaturer over 25 grader, tilføj en ekstra deciliter.

1 deciliter i skyllevandstanken pr. opfyldning, hvis man har en.

1-2 deciliter i afløbet ved dårlig lugt. Efter 10 minutter skylles med rent vand.

Køb Ren Fritid hos din lokale campingforhandler

​Ren Fritid Universalskum

½ liter, vejledende udsalgspris kr. 89,95

​Ren fritid skumrens universal, et produkt der er udviklet til at rengøre plastvinduer i fortelte m.m. Skyl snavs af vinduerne og sprøjt skumrens på og aftør med en tør klud, efterlader vinduerne skinnende rene og blanke.

Universal skumrens er også super godt til alt anden rengøring i campingvogn, autocamper , båd og i hjemmet.

Universalskum er et universalt rengøringsmiddel. Dette produkt er udviklet specielt til plastvinduer i fortelte og rengøring af hårde overflader i campingvognen eller i hjemmet. Du kan bruge Ren Fritid Universalskum til alle former for rengøring. Den er også god til rengøring af wc-skålen, da den også er desinficerende.

Flasken er forsynet med et sprayhoved, der skummer eller forstøver, alt efter hvad der skal gøres rent. Det er en fordel at bruge skum, når der rengøres på teltvinduer, så det ikke løber af. Derefter bruges en tør, ren klud, og vinduerne står skinnende blanke.

Produktet indeholder ikke miljøbelastende materialer og lever op til EU’s strengeste miljøkrav.

Køb Ren Fritid hos din lokale campingforhandler

Ren Fritid Pist Væk

​½ liter, vejledende udsalgspris kr. 129,95

​​Ren fritid pist væk teltrens, et meget populært produkt, der sprøjtes direkte på alle overflader der efter fugt har fået belægninger af forskellig farver, efter sprøjtning dør belægningerne og forsvinder når det regner, kan også børstes af efter et par dage.

Alle overflader der tåler vand, tåler også Ren fritid pist væk.

Ren Fritid Pist Væk er et helt unikt produkt, der fjerner alle de uønskede belægninger, der kan forekomme på fortelte, specielt der, hvor solen ikke kommer, og når overfladen har været fugtig længe.

Der pistes ganske let på belægningerne, og de forsvinder i løbet af et par dage. De døde belægninger bliver lysegrå og forsvinder, når det regner, og kan også børstes væk. Ved kraftige angreb gentages behandlingen.

Alle overflader, der tåler vand, tåler også Ren Fritid Pist Væk.

Køb Ren Fritid hos din lokale campingforhandler

​Lugtfjerner

1 dåse, vejledende udsalgspris kr. 69,95​

Ren fritid lugtfjerner, en lille dåse med kæmpe effekt, er super til brug i køkkener og på toilletter, dåsen åbnes og når lugten er væk, lukkes dåsen igen. Holder i åben tilstand op til seks måneder.

Er udviklet til at fjerne dårlig lugt i lukkede rum som campingvogne, fortelt, autocampere, både, biler m.m.

Lugtfjerneren omdanner molekylerne i luften, så de ikke længere kan lugtes. Dette gøres uden at udsende en dårlig kemisk duft, der overdøver den dårlige lugt. Produktet fjerner simpelthen den dårlige lugt helt. Derfor er lugtfjerneren fantastisk, når der f.eks. ved madlavning og andet, der lugter kraftigt.

Dåsen åbnes blot, når den skal bruges, og den kan lukkes i perioder, hvor der ikke er lugt, der skal fjernes. Derved forlænges levetiden på Ren Fritid – Lugtfjerner væsentligt, og den er effektiv i flere måneder.

Indholdet ændrer ikke udseende ved brug.

Køb Ren Fritid hos din lokale campingforhandler

Få mere at vide

Udfyld vores formular

Hvis du ønsker yderligere information om vores ydelser og priser, så skriv til os her.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Teltimport

Møllemarken 1, 2880 Bagsværd (kun administration) |  Telefon: 20 94 40 27   |   E-mail: kontakt@teltimport.dk

CVR: 25906349

Telefo​ntid

Mandag-fredag: kl. 10-16

Lørdag: Lukket

Søndag: kl. 11-15

VI STØTTER BL.A.