Ren fritid

Vask og Voks

​½ liter super koncentreret vejledende udsalgspris kr. 134.95​

​​Ren Fritid vask og voks indeholder 0,5 liter og er et meget koncentreret vaskeprodukt udviklet til at fjerne sorte striber og grønne alger på campingvogne, autocamper og både.

Ren Fritid har deltaget i test og hver gang vundet for sin evne til at fjerne de sorte striber der plager alle campister.

Til en vask anvendes ca. en cm af flaskens indhold, ved særlig vanskelige tilfælde anvendes produktet koncentreret der kommes på med en svamp eller børste.

Ren fritid vasker og vokser din campingvogn på en og samme tid, vognen skal kun afskylles og aftørres.

Du kan også anvende Ren Fritid vask og voks til alle hårde materialer som, plastmøbler, glasfiber, plastrammer på vinduer og meget andet.

Klosetvæske Universal

2,5 liter vejledende udsalgspris kr. 119,95

​Ekstra velduftende sanitetsvæske til både kemiske toiletter, skyllevandstanke og afløb. Fjerner effektivt ubehagelig lugt, er bakteriedræbende og nedbryder affaldet. Kan anvendes i alle kemiske toiletter i campingvogne, både, fritidshuse og busser m.m.

Produktet er udviklet til alle slags kemiske toiletter bl.a. Thetford, Porta Potti og Visa Potty m.fl. Produktet er nu videreudviklet til brug i skyllevandstanke og til at fjerne dårlig lugt og bakterier fra afløb i vaske m.m.

Indhold:

Kvaternære ammoniumforbindelser, parfume m.m. Produktet er biologisk nedbrydelig og indeholder ikke formalin.

Brugsanvisning:

1 til 2 deciliter til opsamlingstanken.

1 deciliter i skyllevandstanken pr. opfyldning.

1 deciliter i afløbet ved dårlig lugt. Efter 10 minutter skylles med rent vand.

Bedst i test - klik her

​Universalskum

½ liter vejledende udsalgspris kr. 89.95

​Universalskum er vores nyeste produkt, udviklet specielt til plastvinduer og rengøring af hårde overflader i campingvognen eller i hjemmet. Du kan bruge Ren Fritid Universal til alle former for rengøring. 

Flasken er forsynet med et sprayhoved, der skummer eller forstøver, alt efter hvad der skal gøres rent. Det er en fordel at bruge skum, når der rengøres på teltvinduer så det ikke løber af men bliver siddende. Derefter bruges en tør ren klud, og vinduerne står skinnende blanke.

Produktet indeholder ikke miljøbelastende materialer og lever op til EUs strengeste miljøkrav

​Lugtfjerner

1 dåse vejledende udsalgspris kr. 69,95​

​Er udviklet til at fjerne dårlig lugt i lukkede rum som campingvogne, autocampere, både, biler m.m.

Lugtfjerneren omdanner molekylerne i luften, så de ikke længere kan lugtes uden at udsende en dårlig kemisk duft der overdøver den dårlige lugt, med simpelt hen fjerner den. Den er fantastisk, når der steges f.eks. fisk, løg, frikadeller og andet, der lugter kraftigt.

Dåsen åbnes blot når den skal bruges og kan lukkes i perioder hvor der ikke er lugt der skal fjernes. Ren Fritid lugtfjerner er effektiv i flere måneder og kan lukkes når den ikke bruges derved forlænges levetiden væsentligt

Få mere at vide

Udfyld vores formular

Hvis du ønsker yderligere information om vores ydelser og priser, så skriv til os her.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Teltimport

Møllemarken 1, 2880 Bagsværd (kun administration) |  Telefon: 20 94 40 27   |   E-mail: kontakt@teltimport.dk

CVR: 25906349

Telefontid

Mandag-fredag: kl. 10-17

Lørdag-søndag: kl. 11-15

VI STØTTER BL.A.