Teltrens fra Ren Fritid fjerner uønskede belægninger

Har du problemer med irriterende belægninger på forteltet? ”Pist væk” teltrens fra Ren Fritid fjerner nemt uønskede belægninger og misfarvede områder på teltdugen. 

Hos Dansk Teltimport forhandler vi flere forskellige produkter fra Ren Fritid, hvoraf ”Pist væk” teltrens er et af de seneste skud på stammen. Vi har over 18 års erfaring i teltbranchen, og kan varmt anbefale denne teltrens. Vi sælger produkter fra Ren Fritid til kunder fra hele Danmark - så er du velkommen til at henvende dig uanset om du bor nær København, Aarhus, Odense elle er et helt andet sted.

”Pist væk” gør pleje af din teltdug til en leg

”Pist væk” teltrens er et nemt og moderne plejemiddel, da man påfører produktet på teltet med blot et par enkelte sprøjt. 

Man lader derefter produktet sidde på teltdugen, og de misfarvede områder og belægninger vil lige så stille forsvinde i løbet af et par dage – helt uden fysisk arbejde. Efter behandlingen kan der dog opstå sølvgrå belægninger, som nemt børstes væk med en stiv børste.

Ren Fritid er kendt for at fremstille miljøvenlige rengørings- og plejemidler til campister, og ”Pist væk” er ikke nogen undtagelse. Hverken miljøet eller forteltet tager skade af produktet, og du bør derfor ikke være nervøs for at teltdugen ikke længere vil være vandtæt, da dette ikke er tilfældet. Det skal dog nævnes, at det kan være en god idé at imprægnere efter endt behandling, da alger fortærer imprægnering i syninger og stof.

"Pist væk” spray kan anvendes på mange andre steder end på fortelte. Produktet kan anvendes på alle overflader, der kan tåle vand, såsom terrasser, fliser, træværk, både og campingvogne. Dog må det ikke anvendes på mørnede overflader.

Ren Fritid tester og produktudvikler løbende

Ren Fritid har testet produktet gennem mere end et år, ligesom at de løbende har produktudviklet på "Pist væk” teltrens. Det er derfor et yderst gennemført produkt, som vi forhandler.

Det er ikke kun her hos Dansk Teltimport at vi er henrykte over den nye teltrens, ”Pist væk”, fra Ren Fritid. AltOmCamping.dk har også haft testet produktet, og betegner "Pist væk” som ”et unikt produkt, der vil løse et stort problem for mange campister”.

Der er ingen tvivl om at "Pist væk” hurtigt vil blive et populært produkt hos campister, og især de campister der ligger fast med deres campingvogn og fortelt. Disse kender nemlig kun alt for godt til problemet med irriterende belægninger på de sider af forteltet, der ligger i skygge.​

Få mere at vide

Udfyld vores formular

Hvis du ønsker yderligere information om vores ydelser og priser, så skriv til os her.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Teltimport

Møllemarken 1, 2880 Bagsværd (kun administration) |  Telefon: 20 94 40 27   |   E-mail: kontakt@teltimport.dk

CVR: 25906349

Telefo​ntid

Mandag-fredag: kl. 10-16

Lørdag: Lukket

Søndag: kl. 11-15

VI STØTTER BL.A.